Våra 5 bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar - Hack your closet Skip to content

Våra 5 bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 5,857 Sidvisningar totalt,  7 Sidvisningar idag

Att bli gravid och skaffa barn är stora förändringar i sig självt, så det finns inget behov för att ändra din stil i processen. Att klä sig snyggt och bekvämt med en växande mage kanske kan kännas utmanande, speciellt under sommaren och våren. Därför finns vi här, redo med våra bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar!
Pregnant woman in beige dress. Hands on belly

 5,858 Sidvisningar totalt,  8 Sidvisningar idag

Först och främst, grattis till din graviditet! 
Det kan kännas överväldigande att vara gravid och inte riktigt veta hur man ska tänka kring sin garderob, därför är det viktigt att känna sig som sig själv – samtidigt som man är bekväm. Men oroa dig inte! Vi finns här för att ge dig lite tips och tricks för hur du ska tänka kring din gravidstil och garderob. 

Det finns många sätt att behålla stilen under en graviditet utan att behöva uppdatera hela din garderob med nya plagg eller gravidkläder. Det huvudsakliga mantrat här är att förbli cool och bekväm under din graviditet, så här är våra 5 bästa tips: 

Photo by Camylla Battani

1. Lager på lager

Den svenska våren innehåller alltid en period där det är svårt att veta hur man ska klä sig. Att klä sig i lager på lager är alltid en vinnare och passar till allt, dessutom är det perfekt för kalla sommarkvällar eller oberäkneligt svenskt väder. Du kan till exempel klä dig i en ärmlös klänning och antingen ha en skjorta, jacka eller tjockare tröja över för en snygg gravidstil!

2. Välj tunna och luftiga plagg för en skön gravidstil

Klänningar slår aldrig fel, speciellt under sommaren och dagar då det är riktigt varmt. Klänningar i tunna tyger både känns svalkande och har gott om plats för din växande mage. Detsamma gäller för vida midi kjolar och öppna skjortor ger dig en look som är både bekväm och super cool.

3. Stretchiga kläder är ett säkert kort

Ett säkert kort när det kommer till att känna sig bekväm är stretchiga och mjuka toppar! Och då får vi inte glömma stretchiga byxor eller kjolar som man kan bära strax ovanför magen. Fördelen med dessa, speciellt om du kan knyta åt dem, är att du ofta klarar dig fint i din “vanliga” storlek och behöver därför inte köpa något nytt.

4. Framhäv din mage med ett bälte

Det här tipset fungerar bäst för en oversized klänning, tunika eller tröja. Nyligen så pratade jag med en gravid closet hacker som ville ha klänningar och kläder som framhävde hennes mage. Det tycker jag är så fint! För att framhäva din mage utan att behöva investera i en helt ny garderob kan du använda ett tunt bälte för att bryta av och definiera din midja. 

5. Välj gravidkläder med omsorg

Du behöver verkligen inte investera i en helt ny garderob bara för att du är gravid! Baserat på egen erfarenhet skulle jag rekommendera att välja kläder du kan använda under hela din graviditet. Ett sånt plagg var för mig en lös, lite större skjorta i denim som jag köpte under min första graviditet. Jag kunde använda skjortan inte bara genom min första graviditet, men även under min andra! Investera klokt.


Sist men inte minst, glöm inte att ha roligt när du stylar din mage och njut av tiden! Det må vara en klyscha, men det gör det inte mindre sant. Ta varje chans att klä upp den, för en dag så är den trots allt inte längre där. Kommentera gärna detta inlägg om ni vill se liknande inlägg i framtiden! Har du några egna erfarenheter från din gravidstil?

Vill du ha fler tips om hur du kan göra sommaren och vårens trender mer hållbara? Spana in vårt blogginlägg där vi använder oss av kläder från vår delade garderob!


Written by Shruti Moodera, Lead Stylist at Hack Your Closet

Om Oss

Upptäck nya alternativ varje månad och rädda planeten. Prenumerera för 279 kr i månaden.

Just Nu

Följ oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Var först att få veta om våra senaste tillägg i garderoben, exklusiva plagg, och mycket mer. 

Future Closets AB har försatts i konkurs den 6 juli 2022 och Jenny Hildén vid Walthon Advokater har förordnats som konkursförvaltare.

För dig som kund ska det för närvarande inte innebära några större störningar i tjänsten. Konkursförvaltningen har för avsikt att överlåta hela eller delar av rörelsen och kommer att driva rörelsen vidare en tid till dess att försäljning av rörelsen eventuellt kan ske.

Notera att konkursen inte innebär att du som kund har rätt att behålla varorna enligt din prenumeration.

För det fall du som kund har specifika frågor med anledning av konkursen är du välkommen att skriva dina frågor till

info@walthon.se

Future Closets AB has entered into bankruptcy 6 July 2022, Jenny Hildén has been appointed as trustee/receiver over the estate.

Through this information the estate reaches out to possible interested buyers of the whole or part of the business.

On the day of the bankruptcy, the company had (i.e.) the following assets:

 

Personnel

– Approx. 30 employees.

Customers

– Approx. 2 800 paying customers.

Intangible assets

– Trademark: HACKYOURCLOSET (018074721);

– CRM-software to manage subscriptions of clothes.

– Code to the website.

– Software for the app. ”hack your closet”, for the customers.

Inventory

– Large stock of clothing-items, from over stock (approx. 31 000) and second hand (approx. 24 000).

– Industrial washing machines and driers.

– Clothes racks.

Office Space

– Approx. 1290 sqm, rent approx. 1 700 SEK/sqm per year, address Borgafjordsgatan 18, loading docks, please note that a transfer of the contract requires either the landlords approval or “Hyresnämndens” approval.

Shares

– Wholly owned subsidiary in France.

– Approx. 4 employees

– Offices Space approx. 310 sqm, Strasbourg.

If interested and for further information please contact:

Otto Andersson (otto.andersson@walthon.se, 072 853 30 08)

Jenny Hildén (jenny.hilden@walthon.se, 070 783 84 30)

You can find further information about the company on the company’s website.