fbpx Skip to content

Hett sommartips, matcha din drink

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 285 Sidvisningar totalt,  1 Sidvisningar idag

Att kombinera och matcha olika accessoarer för att komplettera en outfit, är något som troligtvis vi alla gör. Att matcha en snygg väska, scarf, solglasögon eller smycken till den planerade outfiten är ett roligt och kreativt sätt att både utrycka sin personlighet på men också för att göra sin utstyrsel komplett. Frågan är om du någon gång testat att matcha din outfit med din favoritdrink? Det har vi och det är, tro det eller ej väldigt kul.

 286 Sidvisningar totalt,  2 Sidvisningar idag

Margarita och gul sommarklänning

Att kombinera och matcha olika accessoarer för att komplettera en outfit, är något som troligtvis vi alla gör. Att matcha en snygg väska, scarf, solglasögon eller smycken till den planerade outfiten är ett roligt och kreativt sätt att både utrycka sin personlighet på men också för att göra sin utstyrsel komplett. Frågan är om du någon gång testat att matcha din outfit med din favoritdrink? Det har vi och det är, tro det eller ej väldigt kul.

Föreställ dig att du en solig morgon sitter på ditt favoritcafé, iklädd en helt otrolig beige kostym från Hack Your Closet (såklart). Du sippar på en skummig cappuccino, njuter av stunden och känner dig extra snygg som till och med matchar kaffen.

Eller, du kanske har samlat ihop tjejerna för en somrig AW på en av stans bästa uteserveringar. Du väljer att fira in helgen i en gul, helt magisk klänning matchad med en Margarita i din hand. Ja, ni förstår ju grejen. Är du dessutom en fena på att ta snygga bilder till ditt Instagramflöde, kommer dessa bilder nu bli ännu mer on point! Att matcha sin sommaroutfit med valfri drink, alkoholfri eller ej du väljer, kommer definitivt addera det lilla extra till alla tillfällen.

Nedan följer några av våra absoluta favoritdrinkar att svalka sig med i sommar och hur man gör dem själv hemma. Det är inte mycket som slår en härlig kväll på balkongen med sina bästa kompisar, inte sant?

“This señorita needs a Margarita”

2 Glas

Alkoholfri

 • 2 dl Ginger Beer
 • 2 dl färskpressad blodgrapefruktjuice 2 tsk agavesirap
 • 10 droppar tabasco
 • Zest från blodgrapefrukt Basilikakvist till garnering
 • Salt
 • Iskuber

Om du hellre tycker om att krydda till din tillvaro, testa en Spicy Margarita!

“If life gives you bad wine make Sangria”

1 Kanna

 • 2 flaskor rött vin (Rioja vin är att rekommendera) – 1.5 dl brandy
 • 2 apelsiner, juicen från den ena och den andra tunns skivad
 • 1 grönt apple, delad
 • 1 citron, delad
 • 1 kanelstång


alternativ sweetener: sirap eller maple syrup
alternativa bubblor: fruktsoda soda, ginger ale eller kolsyrat vatten

“You’re the Aperol to my Spritz”

4 Glas

 • 4 dl Prosecco
 • 2.5 dl Aperol
 • 1.5 dl sodavatten
 • iskuber – aplesiner, skivade

Cava

Vårt bästa recept för Cava är att ta med nedanstående tips och inhandla den som matchar dig bäst! 

Campo Viejo Cava Brut Reserva, Spanien Federico Paternina Banda Azul Brut, Spanien 2017 Raventós i Blanc De Nit. Spanien
2017 Dignitat Cava Brut Nature, Spanien

Kom ihåg, drick med måtta. Glad sommar från oss på Hack Your Closet!

Om Oss

Upptäck nya alternativ varje månad och rädda planeten. Prenumerera för 279 kr i månaden.

Just Nu

Följ oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Var först att få veta om våra senaste tillägg i garderoben, exklusiva plagg, och mycket mer. 

Flash Erbjudande