Closet Hacker Intervju #1 Anna Storm - Hack your closet Skip to content

Closet Hacker Intervju #1 Anna Storm

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 1,909 Sidvisningar totalt,  1 Sidvisningar idag

Vårt Hack Your Closet community fortsätter att växa, något vi är väldigt glada över. Ju fler vi blir, desto mer nyfikna blir vi på våra Closet Hackers. Vilka är ni? Var kommer ni ifrån? Var finner ni er inspiration? I denna månads Closet Hacker-intervju får vi träffa förskolläraren Anna som nu varit en del av oss i över ett år, wow! Hon beskriver sin garderob, berättar hur hon hittade Hack Your Closet och mycket mer. Kära vänner, lär känna Anna!
Closet

 1,910 Sidvisningar totalt,  2 Sidvisningar idag


Namn: Anna Storm Yrke: Förskollärare

Hur hittade du Hack Your Closet?

Jag kommenterade min mans kollegas kläder eftersom hon alltid klädde sig så coolt. Fick till svar att många av hennes snygga kläder kommer från HYC och jag provade direkt.

Hur länge har du varit en Closet Hacker?

Ungefär ett år. Är på min 13:e låda.

Berätta om din upplevelse av Hack Your Closet?

Det är spännande att få kläder utvalt till mig. Jag har väldigt svårt att sätta etikett på min stil och får därför en härlig mix av olika stilar. Plus saker jag aldrig nånsin hade valt själv. Ibland fullträff, ibland stolpe ut. Oftast funkar det trots att jag inte gillar det vid första anblicken. Jag gillar utmaningen.

Vilket är det absolut snyggaste plagget du fått i en box?

En svart byxdress i twill med axelvaddar som såg ut och kändes som en lagårdsoverall när jag drog den ur lådan. Jag klev i den, knöt bältet och s m a c k så satt den som formsydd på mig. Så fantastiskt bekväm, snygg och ovanlig. Jag levde i den hela månaden. Stylade den på massa olika sätt.

Hur skulle du beskriva din garderob?

En djungel av gamla trotjänare, loppisfynd och nyköp. Kavajer, bikerjackor, t-shirts och slitna jeans som andas rock n roll hänger sida vid sida med mängder av stickade koftor och klänningar i 50-60-talssnitt. En och annan knytblus har letat sig in som gärna paras med stuprörsbyxor eller pennkjol. Färgskalan är svart med en och annan färgbomb i rött, orange, klarblått och grönt. Favoritmönster är rutigt och randigt.

Berätta om en händelse när du bar ett plagg från Hack Your Closet.

Den gula, korta sammetstoppen var perfekt för en lång bilutflykt. Den är bekväm, iögonfallande, helt skrynkelfri och gjorde att jag kände mig fin och uppklädd trots att jag hade träningsbyxor till.

Var finner du inspiration?

TV-serier, människor på stan, artister och i konst. Ofta plockar jag intryck ur vardagen som jag sätter ihop på nya sätt. Jag inspireras av allt möjligt. Vill jag åt något särskilt kan jag söka efter en viss hashtag på Instagram och scrolla igenom massa bilder som jag destillerar till något som passar mig.

Har du någon stilikon?

Joan Jetts androgyna stil från tidigt 70-tal som innefattar kavajer, smala byxor och starka färger. Stevie Nicks tidiga boho-rocker med kjolar, sjalar och halsband.
Madonnas lekfullhet med mode är också en stor inspiration.
Audrey Hepburns svala stil med kantiga siluetter och enfärgade outfits.

Nämn 3 skäl till varför alla borde bli Closet Hackers:

  1. Det förnyar garderoben utan att jag behöver handla något nyproducerat. Bra ur både miljösynpunkt och för min plånbok.
  2. Det vidgar mode-vyerna och drar mig ut ur mitt invanda tankesätt.
  3. Jag får enormt fin feedback i vår trevliga fb-grupp. Bra när jag behöver tips på styling och superfint för självförtroendet när jag får beröm och fina kommentarer på bilder jag lägger ut. 

Tack för klädhacken!

/Anna S

Om Oss

Upptäck nya alternativ varje månad och rädda planeten. Prenumerera för 279 kr i månaden.

Just Nu

Följ oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Var först att få veta om våra senaste tillägg i garderoben, exklusiva plagg, och mycket mer.