Closet Hacker Intervju #2 Sibel Norman - Hack your closet Skip to content

Closet Hacker Intervju #2 Sibel Norman

Closet Hacker Intervju #2 Sibel Norman

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 2,115 Sidvisningar totalt,  1 Sidvisningar idag

Oktober är här och det är åter dags för att bekanta oss med ännu en härlig och inspirerande Closet Hacker. I denna månads Closet Hacker-intervju får vi träffa ingen annan än Sibel. Sibel arbetar på konsthall, hon inspireras bland annat av film och färg och har varit en av oss sedan 1,5 år tillbaka. Hon berättar även om en rolig händelse då en bronsfärgad HYC-topp fick middagsgästerna att se henne som chef. Kära vänner, Här har ni, Sibel!
Closethacker

 2,116 Sidvisningar totalt,  2 Sidvisningar idag


Namn: Sibel Norman Yrke: Jobbar på konsthall

Hur hittade du Hack Your Closet?

Det känns som så länge sen nu och jag har lite svårt att minnas men jag har för mig att jag såg ett inlägg i mitt instagramflöde.

Hur länge har du varit en Closet Hacker?

Sedan februari 2020.

Berätta om din upplevelse av Hack Your Closet?

Toppen! Ibland har det kommit något plagg som fått ligga kvar i boxen någon vecka innan jag vågat ha det på mig på jobbet, men det krävs bara lite kreativitet. Tycker communityt på facebook hjälper till mycket där, det ger inspiration och pepp till att ta ut svängarna lite. Samt att alla (både de som jobbar på HYC och de i communityt) är väldigt gulliga och snälla!

Vilket är det absolut snyggaste plagget du fått i en box? 

Svår fråga! Får jag välja tre? I så fall är det en svart genomskinlig wrap-topp med puffärmar, ett par rutiga culottes med knytskärp och en fantastisk bronsfärgad topp med puffärmar från förra lådan.

Hur skulle du beskriva din garderob?

Ganska eklektisk. Gillar verkligen collegetröja, keps och sneakers men kan också få feeling och vilja klä upp mig, då blir det oftast knähöga stövlar, midikjol och blus. Skulle dock säga att gemensamma nämnaren är att allt går i mörkblått, svart, beige och rostfärger.

Berätta om en händelse när du bar ett plagg från Hack Your Closet?

Har inte riktigt haft anledning att klä upp mig under pandemin förutom kanske för någon vecka sedan då mitt jobb gjorde ett samarbete med en institution som jag sedan skulle äta middag med. Då frågade en i sällskapet om jag var chef (vilket jag verkligen inte är), kändes som att det var bronsfärgade HYC-toppens förtjänst.Var finner du inspiration?

Definitivt i konst och film. Kan bli väldigt fascinerad av färgskalor i en del konst, t.ex Jens Fänges och Sara- Vide Ericsons målningar.

Har du någon stilikon?

Massor! Men två väldigt specifika som hängt med är Tilda Swintons motorcykelklädsel i slutscenen av filmatiseringen av Orlando och Gus Van Sants lila trenchcoat och scarves i filmen Laurence Anyways.

Nämn 3 skäl till varför alla borde bli Closet Hackers:

  1. Det känns som julafton en gång i månaden.
  2. Din stil utmanas och du får förnya dig utan att slita på miljön.
  3. Cirkulärt är framtiden!

Om Oss

Upptäck nya alternativ varje månad och rädda planeten. Prenumerera för 279 kr i månaden.

Just Nu

Följ oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Var först att få veta om våra senaste tillägg i garderoben, exklusiva plagg, och mycket mer.