fbpx Skip to content

Frågor och svar

Vanligaste frågorna och deras svar

COVID-19 Uppdatering

Vi bevakar utvecklingen av coronaviruset och följer myndigheternas rekommendationer. Våra kunders och anställdas säkerhet är vår högsta prioritet.

Alla kläder är tvättade mellan varje rotation och utgör ingen risk.

Vi samarbetar med våra distributörer för att Hack Your Closet ska kunna hålla öppet som vanligt och vara säkert för våra kunder. The World Health Organization understryker att det inte utgör någon risk att få hem kommersiella paket.

Din första box får du inom 4-10 dagar, vart du än befinner dig i Sverige. Njut av kläderna i 4 veckor, lämna tillbaka, eller behåll några av plaggen lite längre. Läs mer om att behålla plaggen längre här.

Vi har två distributörer: Airmee för Stockholm, Malmö och Göteborg, och DB Schenker för resten av landet. 

För att returnera din box med Airmee  så är det bara att lämna boxen utanför dörren på dagen som ditt returdatum angiver. Du ser ditt returdatum i appen. Detta är samma dag som din nya box anländer.

För att returnera din box med DB Schenker, använd den förbetalda fraktetiketten som finns med i din box och lämna in den hos ett lämpligt postombud.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig nöjd med urvalet av plagg som vi har valt ut till just dig.

Vi vet att stil är något väldigt personligt och därför erbjuder vi alltid 1 extra box utan extra kostnad om inget av plaggen passade dig.

Vi älskar att höra vad du tycker så att vi kan förstå din stil bättre, därför är det viktigt att du lämnar feedback på plaggen och laddar upp inspirationsbilder i appen.

Din prenumerationskostnad kan inte bli återbetald om du inte är nöjd med kläderna eftersom stylistarbetet och transportkostnaden ingår i denna.

Om du vill behålla plagg längre så kan du absolut göra det!  Klicka i ‘Kept it’-rutan i appen för det specifika plagget i appen. Det kostar 29 SEK/plagg/månad att behålla plagg längre.

Du kan inte köpa loss några plagg från oss.

Självklart! Om du vill behålla alla plagg längre så kan du fortsätta hyra dessa för 29 SEK/plagg/månad.

Du kan välja mellan att få din nästa box som vanligt, eller att pausa din prenumeration i en månad. Kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

Hack Your Closet ser till att tvätta och underhålla kläderna så att de upprätthåller ett gott skick och kan användas under en längre tid. Olyckliga händelser kan inträffa och om en skada på ett plagg kan åtgärdas så kommer du att debiteras 59 kr för lagningen. Om ett plagg har försvunnit eller om skadan inte kan åtgärdas så kommer du att debiteras 189 SEK.

Vi genomför inga återbetalningar på förbetalda prenumerationskostnader. Din prenumeration förnyas automatiskt varje månad. För att avsluta din prenumeration, gå till sidan ‘Kontakta oss’ så hjälper vi dig. Du måste avsluta din prenumeration 14 dagar innan din nästa box levereras.

När du avslutar din prenumeration behöver du lämna tillbaka alla plaggen för att undvika oförutsedda avgifter, det går tyvärr inte att fortsätta hyra plagg från oss utan en prenumeration.

Vi skickar överallt i hela Sverige. Andra länder är snart på ingång!

Du hittar ditt returdatum i din profil i appen. Gå in på ‘Mina boxar’ för att se datumet för respektive box. Är du osäker kan du alltid kontakta oss.

Airmee som leveranspartner: Lämna boxen utanför dörren. Budet kommer att hämta upp din returbox samtidigt som den nya boxen lämnas.

DB Schenker som leveranspartner: Klistra på den förbetalda fraktetiketten och lämna in boxen på närmaste postombud.

Exempel: Du får boxen på en tisdag, andra veckan i månaden. Returen skall då ske på en tisdag, andra veckan i nästkommande månad.

Vi vet att din tid är värdefull! Om det verkar ta längre tid än förutsett, tveka inte att kontakta oss på support@hackyourcloset.com