Frågor och svar - Hack your closet Skip to content

Frågor och svar

De vanligaste frågor och deras svar.

Varje box innehåller 4-5 plagg som är personligt valda just för dig baserat på din stilprofil.  Klädesplaggen i vår garderob är inte använda tillräckligt mycket och vi förlänger därför livet på dessa. Det kan vara second-hand plagg, osålda kläder eller plagg från tidigare säsonger. Vi ser till så att alla kläder är i gott skick, nytvättade och inte har något att anmärka på.

Storlekar kan variera beroende på märke, men vi försöker hålla oss till en standard. Se vår storleksguide nedan.

Om din box innehåller plagg som inte matchar din stil eller storlek, maila oss på support@hackyourcloset.com så ska vi hjälpa dig.

OBS: Hack Your Closet har endast vad som anses vara damkläder i dagsläget.

Din första box får du inom 4-10 dagar, vart du än befinner dig i Sverige. Njut av kläderna i 4 veckor, lämna tillbaka, eller behåll några av plaggen lite längre. Läs mer om att behålla plaggen nedan. 


Skulle det mot förmodan ta längre tid än väntat att få din första box, välkommen att kontakta oss på support@hackyourcloset.com

Du hittar ditt returdatum i inloggat läge i appen. Gå till ‘Mina Hacks’ i appen.

För att returnera din box med Airmee så är det bara att lämna boxen utanför dörren. Budet kommer att hämta upp din returbox samtidigt som din nya box lämnas.

För att returnera din box med DB Schenker, använd den förbetalda fraktetiketten som finns med i din box och lämna in den hos ett lämpligt postombud.

Notera att vi tar ut en avgift för sena boxar:
För aktiva kunder ligger avgiften på 116 SEK per månad som boxen är sen (14 dagar efter returdatum).
För icke-aktiva kunder ligger avgiften på 279 SEK per månad.

Om det uppstår problem med att returnera din box, var god kontakta oss på support@hackyourcloset.com.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig nöjd med plaggen som vi har valt ut till just dig.

Vi vet att stil är något väldigt personligt och därför gör vi allt vi kan för att hjälpa dig. Maila oss på support@hackyourcloset.com om du inte är nöjd.

Vi älskar att höra vad du tycker så att vi kan förstå din stil bättre, därför är det viktigt att du lämnar feedback på plaggen och laddar upp inspirationsbilder i appen.

Din prenumerationskostnad kan inte bli återbetald om du inte är nöjd med kläderna eftersom stylistarbetet och transportkostnaden ingår i denna.

Om du vill behålla plagg längre så kan du absolut göra det! Markera detta i appen för det specifika plagget. Det kostar 29 SEK/plagg/månad att behålla plagg längre.

Du kan däremot inte köpa loss några plagg från oss.

Självklart! Om du vill behålla alla plagg längre så kan du fortsätta hyra dessa för 29 SEK/plagg/månad.

Du kan välja mellan att få din nästa box som vanligt, eller att pausa din prenumeration i en månad. Kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

Vi har prenumerationspaket om 3, 6 eller 12 månader som gör att du kan njuta av dina boxar till ett lägre pris. För mer information om dessa, klicka här. Skulle du vilja aktivera ett paket kan du kontakta vår kund support på support@hackyourcloset.com.

Notera: Paketen förnyas automatiskt efter varje paketperiod. Om du vill avsluta ett paket behöver du informera vår kund support minst 14 dagar innan förnyelsen av prenumerationen.

Vi gör inga återbetalningar av dessa prenumerationer.

Skadade plagg
Hack Your Closet ser till att tvätta och underhålla kläderna så att de upprätthåller ett gott skick och kan användas under en längre tid. Vi vet att olyckliga händelser kan inträffa och om en skada på ett plagg kan åtgärdas så tar vi en avgift på 59 kr för lagningen. Om ett plagg har försvunnit eller om skadan inte kan åtgärdas så kommer du istället att debiteras 189 SEK.

Var god rapportera skadade plagg till support@hackyourcloset.com innan plagget returneras.

Borttappade eller stulna boxar
För alla borttappade eller stulna boxar, där händelsen sker under kundens ansvar eller besittning, så tar vi en avgift på 500 SEK.

Vad god rapportera stulna eller borttappade boxar till support@hackyourcloset.com.

Kontakta oss via vår mejl för att avsluta din prenumeration, så hjälper vi dig. Din prenumeration förnyas automatiskt varje månad, därför måste du avsluta din prenumeration minst 14 dagar innan din nästa box levereras. Vi genomför inga återbetalningar på förbetalda prenumerationskostnader. 

När du avslutar din prenumeration behöver du lämna tillbaka alla plaggen för att undvika oförutsedda avgifter. Därför går det tyvärr inte att fortsätta hyra plagg från oss utan en prenumeration.

Du kan pausa dina leveranser i 1, 2 eller 3 månader. Din prenumeration fortsätter att vara aktiv, men du kan behålla din box under den pausade perioden och du kommer inte få några nya boxar under perioden.

Du pausar dina leveranser enklast via vår app under “Min prenumeration” eller genom att maila oss på support@hackyourcloset.com.

Det är viktigt att du pausar dina leveranser innan vi börjar styla din nästa box, dvs. 14 dagar innan nästa box levereras.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration efter den pausade perioden så kan du göra detta efter att du fått din “pausade box” som väntat på dig.

Vi skickar överallt i hela Sverige och har precis öppnat vår andra garderob i Frankrike. Andra länder är snart på ingång!

Du kan ändra din adress via appen under “Min profil – Adress”. Du kan också göra adressändringar via support@hackyourcloset.com.

Observera att du måste uppdatera din profil minst två veckor innan din nästa box skickas ut för att säkerställa att din adressändring registreras.

Du hittar ditt returdatum i din profil i appen. Gå in på ‘Mina Hacks’ för att se datumet för respektive box. Är du osäker kan du alltid kontakta oss.

Airmee som leveranspartner: Lämna boxen utanför dörren. Budet kommer att hämta upp din returbox samtidigt som den nya boxen lämnas.

DB Schenker som leveranspartner: Klistra på den förbetalda fraktetiketten och lämna in boxen på närmaste postombud.

Exempel: Du får boxen på en tisdag, andra veckan i månaden. Returen skall då ske på en tisdag, andra veckan i nästkommande månad.

Vi vet att din tid är värdefull! Om det verkar ta längre tid än förutsett, tveka inte att kontakta oss på support@hackyourcloset.com


Har du fler frågor?

Du kan alltid välkommen att kontakta oss på vår mejladress support@hackyourcloset.com

Future Closets AB har försatts i konkurs den 6 juli 2022 och Jenny Hildén vid Walthon Advokater har förordnats som konkursförvaltare.

För dig som kund ska det för närvarande inte innebära några större störningar i tjänsten. Konkursförvaltningen har för avsikt att överlåta hela eller delar av rörelsen och kommer att driva rörelsen vidare en tid till dess att försäljning av rörelsen eventuellt kan ske.

Notera att konkursen inte innebär att du som kund har rätt att behålla varorna enligt din prenumeration.

För det fall du som kund har specifika frågor med anledning av konkursen är du välkommen att skriva dina frågor till

info@walthon.se

Future Closets AB has entered into bankruptcy 6 July 2022, Jenny Hildén has been appointed as trustee/receiver over the estate.

Through this information the estate reaches out to possible interested buyers of the whole or part of the business.

On the day of the bankruptcy, the company had (i.e.) the following assets:

 

Personnel

– Approx. 30 employees.

Customers

– Approx. 2 800 paying customers.

Intangible assets

– Trademark: HACKYOURCLOSET (018074721);

– CRM-software to manage subscriptions of clothes.

– Code to the website.

– Software for the app. ”hack your closet”, for the customers.

Inventory

– Large stock of clothing-items, from over stock (approx. 31 000) and second hand (approx. 24 000).

– Industrial washing machines and driers.

– Clothes racks.

Office Space

– Approx. 1290 sqm, rent approx. 1 700 SEK/sqm per year, address Borgafjordsgatan 18, loading docks, please note that a transfer of the contract requires either the landlords approval or “Hyresnämndens” approval.

Shares

– Wholly owned subsidiary in France.

– Approx. 4 employees

– Offices Space approx. 310 sqm, Strasbourg.

If interested and for further information please contact:

Otto Andersson (otto.andersson@walthon.se, 072 853 30 08)

Jenny Hildén (jenny.hilden@walthon.se, 070 783 84 30)

You can find further information about the company on the company’s website.