Paket - Hack your closet Skip to content

Våra paket

 Maxa kläders livslängd. från 216 kr per månad.

299 kr
  • per månad
  • 299 SEK per box
799 kr
  • per 3 månader
  • 266 SEK per box
1499 kr
  • per 6 månader
  • 249 SEK per box
2799 kr
  • per 12 månader
  • 216 SEK per box

Har du en pågående prenumeration kan du kontakta oss för att uppgradera den till ett av våra paket.

1. Skapa din stilprofil

Beskriv din stil och de kläder som du tycker om att använda.

2. Få din månadshack

Våra stylister väljer ut kläder baserat på dina stilpreferenser. Dessa kläder får du låna i 4 veckor.

3. Dela din feedback

Använd kläderna, dela din feedback och returnera kläderna efter 4 veckor. Din returbox byts ut mot en ny!

Under år 2020 cirkulerade vi mer än 18 000 plagg. De har använts mer än 216 000 gånger och deras miljöpåverkan har neutraliserats.

55% av alla våra transporter är klimatkompenserade och 15% av våra boxar är levererade med elektriska bilar och cyklar.

Samma år sparade vi mer än 108 miljoner liter vatten tack vare förändrade konsumtionsvanor av våra tusentals Closet Hackers.

Hackyourcloset.se är en uthyrningstjänst som tillåter dig att uppdatera din garderob samtidigt som du bidrar till att minska klädavfall. Din prenumeration låter dig använda plaggen i 4 veckor innan boxen ska skickas tillbaka. Efter den första perioden kan du behålla plaggen lite längre för 29 kr/plagg per månad.

När du är redo att testa vår tjänst så kommer vi att skicka ett välkomstbrev med din första box som förklarar hur returen fungerar. Oroa dig inte, att returnera kläderna är lika enkelt som att ta en promenad eller att ställa boxen utanför din dörr.

Kläderna matchas med den information som du har delat med oss genom din feedback och genom swipe-funktionen. Desto fler boxar som du får från oss, desto bättre blir våra stylister på att förstå just din stil.

Det är möjligt att din första box inte möter dina förväntningar. Stil är någonting väldigt personligt och när vi väljer ut kläder till din första box så har vi ännu inte fått in någon feedback från dig. Därför är det viktigt att du kontaktar oss om du är missnöjd så att vi kan hjälpa dig.

Din prenumeration låter dig behålla kläderna i 4 veckor. Efter den första perioden kan du behålla varje plagg lite längre för 29 kr/plagg per månad.

Du kan avsluta din prenumeration 14 dagar innan din nästa box skickas ut. Du är alltid välkommen att kontakta oss på vår mail support@hackyourcloset.com så hjälper vi dig med detta. När du avslutar din prenumeration är det inte längre möjligt att behålla de plagg som tillhör vår garderob.