fbpx Skip to content

Våra senaste nyheter

Hett sommartips, matcha din drink

Att kombinera och matcha olika accessoarer för att komplettera en outfit, är något som troligtvis vi alla gör. Att matcha en snygg väska, scarf, solglasögon eller smycken till den planerade outfiten är ett roligt och kreativt sätt att både utrycka sin personlighet på men också för att göra sin utstyrsel komplett. Frågan är om du någon gång testat att matcha din outfit med din favoritdrink? Det har vi och det är, tro det eller ej väldigt kul.
Läs mer
Pregnant woman in beige dress. Hands on belly

Våra 5 bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar

Att bli gravid och skaffa barn är stora förändringar i sig självt, så det finns inget behov för att ändra din stil i processen. Att klä sig snyggt och bekvämt med en växande mage kanske kan kännas utmanande, speciellt under sommaren och våren. Därför finns vi här, redo med våra bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar!
Läs mer
Hands writing note what is polyester

Vi måste prata om Polyester…

I många diskussioner målas polyester upp som en miljöbov, och visst är det problematiskt, men varför fortsätter vi isåfall använda det? Låt oss diskutera polyester utifrån ett hållbarhetsperspektiv.
Läs mer
Laundry basket full of clothes Eco-friendly laundry

Hack Your Closets guide till att tvätta hållbart

Att förlänga livet kläder är något av en filosofi hos oss på Hack Your Closet och då syftar vi främst på att öka användningen av kläder och minska släng. Men för att ge plaggen får så långt liv som möjligt behöver vi också se över hur vi tar hand om dem på bästa sätt. I den här guiden kommer vi dela med oss av våra tips kring hur du kan tvätta mer hållbart och värna om miljön.
Läs mer
Kläder i fisknät collage

Våren och sommarens modetrender 2021- second hand

Det är fullt möjligt att älska mode och samtidigt värna om miljön. Det bevisar vår Buying Manager Lisen som, utifrån vår delade garderob, samlat våren och sommarens modetrender 2021, men i en second hand tappning. För precis som vår hållbara garderob, så är även trender cirkulära.
Läs mer

Vi byter språk… och hemsida!

I kristider som dessa är det lätt att enbart se ens begränsningar. På Hack Your Closet har vi valt att fokusera på de möjligheter som finns framför oss, lokalt, och därför är vi glada att annonsera lanseringen av Hackyourcloset.se
Läs mer