Vår Blogg - Hack your closet Skip to content

Våra senaste nyheter

Hands writing note what is polyester

Vi måste prata om Polyester…

 4,140 Sidvisningar totalt,  2 Sidvisningar idag

I många diskussioner målas polyester upp som en miljöbov, och visst är det problematiskt, men varför fortsätter vi isåfall använda det? Låt oss diskutera polyester utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Läs mer »
Laundry basket full of clothes Eco-friendly laundry

Hack Your Closets guide till att tvätta hållbart

 2,928 Sidvisningar totalt,  2 Sidvisningar idag

Att förlänga livet kläder är något av en filosofi hos oss på Hack Your Closet och då syftar vi främst på att öka användningen av kläder och minska släng. Men för att ge plaggen får så långt liv som möjligt behöver vi också se över hur vi tar hand om dem på bästa sätt. I den här guiden kommer vi dela med oss av våra tips kring hur du kan tvätta mer hållbart och värna om miljön.

Läs mer »
Kläder i fisknät collage

Våren och sommarens modetrender 2021- second hand

 9,884 Sidvisningar totalt

Det är fullt möjligt att älska mode och samtidigt värna om miljön. Det bevisar vår Buying Manager Lisen som, utifrån vår delade garderob, samlat våren och sommarens modetrender 2021, men i en second hand tappning. För precis som vår hållbara garderob, så är även trender cirkulära.

Läs mer »

Vi byter språk… och hemsida!

 1,346 Sidvisningar totalt,  2 Sidvisningar idag

I kristider som dessa är det lätt att enbart se ens begränsningar. På Hack Your Closet har vi valt att fokusera på de möjligheter som finns framför oss, lokalt, och därför är vi glada att annonsera lanseringen av Hackyourcloset.se

Läs mer »