fbpx Skip to content

Textila material

BBQ

Hack Your Closet’s guide till den perfekta grillkvällen

Ingen har väl missat att det är grillsäsong? Det har iallafall inte vi på Hack Your Closet gjort. Vad är mysigare än att samla familj och vänner på någons uteplats eller i en park och grilla? Klä sig i snygga, bekväma kläder, gå och handla alla ingredienser tillsammans och njuta av de få, men ack så fina sommarmånaderna vi får med grillkvällar, snygga outfits och härligt sällskap.
Läs mer

Hett sommartips, matcha din drink

Att kombinera och matcha olika accessoarer för att komplettera en outfit, är något som troligtvis vi alla gör. Att matcha en snygg väska, scarf, solglasögon eller smycken till den planerade outfiten är ett roligt och kreativt sätt att både utrycka sin personlighet på men också för att göra sin utstyrsel komplett. Frågan är om du någon gång testat att matcha din outfit med din favoritdrink? Det har vi och det är, tro det eller ej väldigt kul.
Läs mer
Pregnant woman in beige dress. Hands on belly

Våra 5 bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar

Att bli gravid och skaffa barn är stora förändringar i sig självt, så det finns inget behov för att ändra din stil i processen. Att klä sig snyggt och bekvämt med en växande mage kanske kan kännas utmanande, speciellt under sommaren och våren. Därför finns vi här, redo med våra bästa stylingtips för en snygg gravidstil i sommar!
Läs mer
Hands writing note what is polyester

Vi måste prata om Polyester…

I många diskussioner målas polyester upp som en miljöbov, och visst är det problematiskt, men varför fortsätter vi isåfall använda det? Låt oss diskutera polyester utifrån ett hållbarhetsperspektiv.
Läs mer
Laundry basket full of clothes Eco-friendly laundry

Hack Your Closets guide till att tvätta hållbart

Att förlänga livet kläder är något av en filosofi hos oss på Hack Your Closet och då syftar vi främst på att öka användningen av kläder och minska släng. Men för att ge plaggen får så långt liv som möjligt behöver vi också se över hur vi tar hand om dem på bästa sätt. I den här guiden kommer vi dela med oss av våra tips kring hur du kan tvätta mer hållbart och värna om miljön.
Läs mer
Kläder i fisknät collage

Våren och sommarens modetrender 2021- second hand

Det är fullt möjligt att älska mode och samtidigt värna om miljön. Det bevisar vår Buying Manager Lisen som, utifrån vår delade garderob, samlat våren och sommarens modetrender 2021, men i en second hand tappning. För precis som vår hållbara garderob, så är även trender cirkulära.
Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Var först med våra senaste nyheter, hållbarhetstips, och mycket mer.