Våra distributörer - Hack your closet Skip to content

Våra distributörer

Grundades i Stockholm, Sverige, 2016 baserat på en idé och en vision av grundarna Julian och Adrian att Airmee skulle förändra ‘last-mile’ leveranser och sätta en ny standard; kundorienterade, miljövänliga och snabba leveranser.

Med en teknisk plattform som är byggd på flera års forskning och logistikexpertis så leverarar Airmee snabba och bekväma leveranser åt företag och återförsäljare. Hela 97% av Airmees leveranser är fossilfria – en av de största anledningarna till varför vi valt Airmee som distributör åt våra boxar.

Våra boxar levereras till dörren och din returbox byts ut mot din nya i samma veva, vilket sparar en transportsträcka!

Som pionjärer av logistiklösningar så är DB Schenker inställda på att bli den ledande distributören av miljövänliga transporter. De är övertygade om att de kommer att lyckas och det handlar om mer än bara deras prestation – det handlar om positiv påverkan på samhället, miljön och ekonomin.

Alla transporter med DB Schenker är klimatkompenserade genom olika projekt som går att läsa mer om på deras hemsida. Våra boxar levereras till postombud dit kunden uppmanas att promenera eller stanna vid i samband med annan resa.